Uskoro tender za Institut Igalo

Bez autora
Jul 29 2012

Tenderska komisija nadležna za privatizaciju Instituta za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju "Dr. Simo Milošević" A.D. Igalo, kojom predsjedava ministar finansija, dr Milorad Katnić, juče je na sjednici u prostorijama Instituta u Igalu, donijela je odluku o raspisivanju tendera za prodaju 56,4806% kapitala izraženog kroz 215.954 akcije Instituta. Tender će biti objavljen sredinom naredne sedmice, nakon konačnog usaglašavanja teksta javnog poziva i tenderske dokumentacije. Nakon sjednice, održan je sastanak sa predstavnicima menadžmenta i Sindikata Instituta, kako bi Komisija informisala zaposlene o budućim aktivnostima, ali i ciljevima i principima kojima se rukovodi u procesu privatizacije Instituta, i dobila informacije o očekivanjima zaposlenih u vezi sa pomenutim procesom.

Uskoro tender za Institut IgaloTenderska komisija nadležna za privatizaciju Instituta za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju "Dr. Simo Milošević" A.D. Igalo, kojom predsjedava ministar finansija, dr Milorad Katnić, juče je na sjednici u prostorijama Instituta u Igalu, donijela je odluku o raspisivanju tendera za prodaju 56,4806% kapitala izraženog kroz 215.954 akcije Instituta.

Tender će, kako je saopštila PR služba Ministarstva finansija, biti objavljen sredinom naredne sedmice, nakon konačnog usaglašavanja teksta javnog poziva i tenderske dokumentacije.

Nakon sjednice, održan je sastanak sa predstavnicima menadžmenta i Sindikata Instituta, kako bi Komisija informisala zaposlene o budućim aktivnostima, ali i ciljevima i principima kojima se rukovodi u procesu privatizacije Instituta, i dobila informacije o očekivanjima zaposlenih u vezi sa pomenutim procesom.

Predstavnici menadžmenta i Sindikata izrazili su, kako se ističe, zadovoljstvo činjenicom da je osnovni cilj Tenderske komisije pronalaženje kvalitetnog investitora koji će omogućiti očuvanje i dalji razvoj osnovne djelatnosti Instituta i obezbijediti da Institut postane konkurentan na međunarodnom tržištu. S tim u vezi, rukovodioci i predstavnici zaposlenih dali su punu podršku Tenderskoj komisiji da nastavi započete aktivnosti i izrazili nadu da će proces biti uspješno okončan.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik